Ice Tropez

Ice Tropez is een verfrissende blend van roséwijn, perzikaroma's en bruisend mineraalwater. Een heerlijke smakencombinatie die je voor even in het zonovergoten en luxe Saint-Tropez laat zijn. Ook verkrijgbaar in 0,0% alcohol variant. Net zo fruitig, net zo verfrissend!


De oorsprong van Ice Tropez

Ice Tropez kent zijn oorsprong op de wijngaarden van Domaine Tropez, die zijn uitgestrekt over rondom de mondaine plaats Saint Tropez aan de Côte d’Azur. Het gebeid staat bekend om haar meest hoogwaardige Côtes de Provence roséwijnen. Voor wijnmaker Grégoire Chaix voldoende reden om eens iets verder te gaan dan alleen het produceren van de befaamde rosé. Door de zoete aroma’s van de perzik toe te voegen aan de frisse roséwijn ontstond daar Ice Tropez. Tot op de dag van vandaar is deze verfrissende wijncocktail niet weg te denken op de wijnkaarten van de meest populaire clubs en bars die de Côte d’Azur rijk is.


Ice Tropez 6.5%

Ice Tropez 6,5% is een verfrissende mousserende cocktail op basis van roséwijn en perzikaroma’s. Een ideale combinatie van stijl, mode, frisheid en smaak. En dat alles in een originele fles met een modern design. Met zijn natuurlijke vruchtenaroma’s en zomerse zoete geuren waan je je voor even aan de Middelandse Zee.


Ice Tropez 0.0%

Ice Tropez 0,0% is een verfrissende alcoholvrije fruitcocktail, gemaakt van druivensap en nectarines. Verfrissend en stijlvol voor iedereen die geen alcohol wil of mag drinken. Gemaakt van natuurlijke aroma’s van de nectarine met een licht bubbeltje. En dat alles in een originele fles met een modern design. 


Ice Tropez serveren

Ice Tropez serveren we zelf altijd 'on the rocks', met verfrissende perzikpartjes, verse munt en blauwe bessen. Maar er zin veel meer manieren waarop Ice Tropez geserveerd kan worden. Dit zorgt niet alleen voor te gekke creaties, maar ook voor een persoonlijke twist die je aan je cocktail kunt geven. Benieuwd naar de creaties van onze fans? Of wil jij jouw eigen creatie met ons delen? Kijk dan eens op onze Instagram (@icetropeznl).


Ice Tropez kopen

Met Ice Tropez haal je de zomer in huis! Via onze exclusieve online verkooppartner Chateau83 kun je Ice Tropez online bestellen. Zij bezorgen je bestelling binnen 48 uur bij je thuis.