Over Ice Tropez

Ice Tropez is een verfrissende blend van roséwijn, perzikaroma's en bruisend mineraalwater. Een heerlijke smakencombinatie die je voor even in het zonovergoten en luxe Saint-Tropez laat zijn. Ook verkrijgbaar in 0,0% alcohol variant. Net zo fruitig, net zo verfrissend!


De oorsprong van Ice Tropez

Ice Tropez kent zijn oorsprong op de wijngaarden van Domaine Tropez, die zijn uitgestrekt over rondom de mondaine plaats Saint Tropez aan de Côte d’Azur. Het gebeid staat bekend om haar meest hoogwaardige Côtes de Provence roséwijnen. Voor wijnmaker Grégoire Chaix voldoende reden om eens iets verder te gaan dan alleen het produceren van de befaamde rosé. Door de zoete aroma’s van de perzik toe te voegen aan de frisse roséwijn ontstond daar Ice Tropez. Tot op de dag van vandaar is deze verfrissende wijncocktail niet weg te denken op de wijnkaarten van de meest populaire clubs en bars die de Côte d’Azur rijk is.


Ice Tropez Nederland

Na onder andere België, Duitsland, Spanje, Zuid-Afrika, Panama en Abu Dhabi is Ice Tropez sinds 2018 ook verkrijgbaar in Nederland. Ice Tropez Nederland is exclusief distributeur van Ice Tropez in Nederland en zal de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de Nederlandse markt. Voor de distributie werkt Ice Tropez Nederland samen met een aantal groothandels en horecaleveranciers die Ice Tropez verder verspreiden naar de horeca en wijnspeciaalzaken.